Meest gestelde vragen:

Verzendkosten

Is het bedrag van uw bestelling hoger dan € 40, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bij een bestelling lager dan € 40,- worden er € 5,- verzendkosten in rekening gebracht.
Indien door gebruik van één of meer kortingen of kortingsbonnen het bestelbedrag lager wordt dan € 40 worden wel de verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt ook bij de bepaling van het bestelbedrag bij andere acties.

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren en/of geld terug is uiteraard mogelijk. Dit is ook wettelijk geregeld. Wilt u iets retourneren of ruilen, neem dan eerst even contact met ons op via info(at)parfumenmeer.nl

Verzending

De termijn die ligt tussen de bestelling en de bezorging is 5 werkdagen. Door weersomstandigheden en/of oorzaken buiten onze macht kan deze termijn langer zijn. In de regel vindt aflevering echter plaats binnen 3 werkdagen. De bestelling wordt afgeleverd op het opgegeven afleveradres en wordt bezorgd door DHL of door PostNL. U ontvangt van de verzending een email met daarin de track-and-trace code van uw bestelling.

Houd er rekening mee dat PostNL op maandag niet altijd pakketten bezorgd. Een bestelling die op vrijdag wordt gedaan wordt in verband met het weekend pas op zijn vroegst vaak de dinsdag van de week erop bezorgd.

In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat uw bestelling in meerdere delen wordt geleverd. U ontvangt hierover bericht. De extra verzendkosten zijn uiteraard voor onze rekening!

Afhalen bestelling

Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling af te halen.

Kan ik een betaalde bestelling nog aanpassen?

Het is helaas niet mogelijk om een betaalde bestelling aan te passen.

Algemene voorwaarden en disclaimer